Robbe De Mets

Robbe ‘breaked’ reeds meer dan 10 jaar. Het is zowel zijn passie als zijn hobby en hij doet dit op een zo hoog mogelijk professioneel niveau. Daarnaast maakt hij ook muziek (hiphop) en volgt hij lessen in het Stedelijk Kunstinstituut.

Sinds 2012 heeft hij en maakt hij deel uit van een breakgroep ‘Style Invaders’. Met deze groep wonnen ze de voorbije jaren talloze evenementen in zowel binnen- als buitenland. De belangrijkste hiervan was het Belgische Championship, eind 2018. Zelf heeft hij ook al vele individuele kampioenschappen gewonnen, binnen- en buitenland. Hij krijgt ook verschillende uitnodigingen uit het buitenland om aan wedstrijden deel te nemen.

Enkele voorbeelden van gewonnen wedstrijden: de ‘Kulture of Hype&Hope’ (Utrecht), ‘Pacific Phunk’ (Boedapest), ‘ECI’ (Nederland, 3 jaar op een rij), ‘Battle of a Month’ (Stuttgart, 2 jaar op een rij).

Hij vervang al enkele jaren lessen van andere break-leraren en heeft hij al veel danskampen gegeven. Tot nog toe heeft hij de opportuniteit niet gehad om voor een langere periode dansles te geven en kijk hij er dan ook met groot enthousiasme naar uit.

 

BREAKDANCE – & +12

Never Stop Dancing